SZCHPH
SZCHPH
Prosba - anketa

Autor: Ján Blahovec

Prosba - anketa
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JB
Ján Blahovec
09.11.2010, 12:03
Práve som chcel reagovať, pretože mi prišli len dve odpovede na malú anketu. Predpokladám, že mailové adresy OZ sú "mŕtve" alebo sa predsedom OZ nechce odpovedať - neviem, možno že to pokladajú za zbytočné. Ja nie. Preto jednoduchú anketovú otázku uverejňujem v tomto priestore: Anketa 1. Má vaše OZ (región) v tomto roku zakotvenú možnosť prečiarknutia jedného (najhoršieho) preteku? (nesprávnu odpoveď vymažte) a) Áno b) Nie 2. Prečo áno? (zdôvodnenie z konferencie OZ): 3. Prečo nie? (zdôvodnenie z konferencie OZ): 4. Prečo áno? (zdôvodnenie účastníkov či výboru regiónu zo stretnutia): 5. Prečo nie? (zdôvodnenie účastníkov či výboru regiónu zo stretnutia): P.S. Údaje sa vlastne nedajú inak zistiť, pretože väčšina OZ na svojich webových stránkach vlastne nezverejňuje zápisnice z oblastných konferencií (a vôbec nie staršieho dáta) a ani v tých zverejnennie nie je takáto informácia. Chcel som anketu poslať priamo predsedom na ich osobné mailové adresy, ale nenašiel som ich. Pokiaľ by sa mi zhromaždili informácie zo všetkých OZ a regiónov, spravím štatistický prehľad v rámci Slovenska o vyčiarkovaní pretekov. Zatiaľ mám odpoveď od Daniela Krajčíka a Janka Buča. Verím, že sa pridajú aj ďalší. Dôležitá je odpoveď zo zápisnice - z jednoduchého dôvodu - aby sa vo výsledku neobjavovali subjektívne dôvody. Bude to asi aj test ako poctivo robia OZ zápisnice z konferencií. Beriem aj dôvody z výboru, ale treba to označiť ako výpis z uznesenia výboru a pod. Veľmi pekne ďakujem za záujem. Pri tejto téme som si overil aj to ako OZ ponúkajú členskej základni informácie z konferencií na svojej webovej stránke. Niekedy si totiž treba niektoré veci overiť, porovnať v čase atď - a je to problém. Anketou chcem nadviazať aj na poznatky, ktoré som získal pri písaní histórie holubárstva v Trnovom, kde som bol zhrozený neexistenciou podkladov na základnej i oblastnej úrovni. Náš šport nie je len o archivovaní pretekárskych výsledkov a výstav (a tie sú poriadne od ruky). SZ CHPH som navrhol, aby v ZO bol do výboru volený aj kronikár ZO a aby k tomu boli vydané metodické pokyny ako sa to má robiť. Tým ale nechcem nikoho v DF zaťažovať. Budem vďačný ak mi pošlete odpovede na anketku. Veľmi pekne ďakujem. Želám vám pekný deň!
JM
Ján Melichárek
06.11.2010, 18:54
Anketa cez toto DF bude rýchlejšia ,no nik nezaručí ,že dostane každému holubárovi do rúk.Pokiaľ pojde o motivačný prvok s výsledným prvkom ku zlepšeniu práce ....................mohlo by to mať úspech. wwwzahorák.sk
JT
Jozef Toporcer
05.11.2010, 20:39
Pan Blahovec očom bola ta anketa ? na aku otasku trebalo odpovedať dakujem!!!
JB
Ján Blahovec
15.10.2010, 12:49
Chcem touto cestou poprosiť predsedov OZ i regiónov, aby si pozreli poštu v schránkach OZ. Pred tromi týždňami som rozoslal jednoduchú holubársku anketu a vrátila sa mi len jedna vyplnená. Možno z tohto počinu bude nejaký osožný výstup, neviem, ale za pokus to stojí. V anketke stačí len vymazať jednu z odpovedí - áno alebo nie. Pokiaľ by ste mi to posielali klasicky poštou (na adresu: Ján Blahovec, Osiková 19, 010 07 Žilina), tak správnu odpoveď zakrúžkujte. Ďakujem
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.